Tuinontwerp Berkel-Enschot

Zoekt u in de omgeving van Berkel-Enschot een ervaren hovenier die u kan helpen met een prachtig tuinontwerp op maat? Dan bent u bij Van Engelen Tuinprojecten aan het goede adres. Wij nemen uw wensen en ideeën als uitgangspunt voor een prachtig maar ook functioneel tuinontwerp.

De voordelen van een professioneel tuinontwerp

Een professioneel tuinontwerp bepaalt de gehele uitstraling van uw tuin. Met een goed bedacht beplatingsplan, goede verlichting, slimme indelingen, wordt elke centimeter van uw tuin effectief benut. Zelfs in kleine ruimtes kan een professioneel ontwerp een praktische en gebruiksvriendelijke omgeving creëren die aan al uw behoeften en wensen voldoet.

Het grootste voordeel van een tuinontwerp op maat is dat u niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien draagt een professioneel tuinontwerp bij aan de waarde van uw woning. Het investeren in een ontwerp is dus niet alleen een investering in uw tuinbeleving, maar ook in de waarde van uw huis.

Werkwijze voor het ontwerpen van uw tuin

Wij zorgen ervoor dat we samen met u uw droomtuin tot leven gaan brengen. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering zullen wij met u meedenken en u voorzien van het juiste advies. Wat u kunt verwachten:

01.

Kennismaking

Elk tuinontwerp start met een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit eerste gesprek luisteren we aandachtig naar uw wensen, behoeften en ideeën voor uw droomtuin. We kijken daarbij naar uw woning en de omgeving. Vervolgens zullen we een aantal standaard stellen zoals: Welke sfeer wilt u creëren in uw tuin? Wilt u ook iets behouden in uw huidige tuin? Welke planten zijn geschikt en welke niet? Wat voor bestrating? Etc. Samen lopen we door de gehele tuin om zo het ideale plaatje op papier te krijgen. Vooraf zullen ook de kosten duidelijk worden voor het maken van het tuinontwerp. Dit is voornamelijk afhankelijk van de grootte van uw tuin.

02.

Concept

Na de eerste kennismaking wordt er hard gewerkt aan het eerste concept betreft het tuinontwerp. Nadat deze klaar is zal deze worden teruggekoppeld aan u en vervolgens is uw feedback hier van groot belang. Doordat er kritisch wordt gekeken naar het ontwerp kan deze vervolgens naar wens worden aangepast.

03.

Afronding

Na goedkeuring van tuinontwerp leveren wij u het ontwerp zowel digitaal als op papier indien gewenst. Vervolgens kunnen wij u ook voorzien van de uitvoering van het tuinontwerp. Indien gewenst zal hiervoor ook een offerte voor worden opgesteld.

Tuinontwerp in Berkel-Enschot door van Engelen Tuinprojecten

Van Engelen Tuinprojecten is uw partner als het gaat om een tuinontwerp in omgeving Berkel-Enschot. Wij maken van uw droomtuin werkelijkheid en garanderen een ontwerp dat zowel prachtig als functioneel is. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen de eerste stap zetten op weg naar uw nieuwe droomtuin.