Timmerwerk

Van Engelen Tuinprojecten, dé specialist in timmerwerk voor uw tuin. Ons ervaren team staat klaar om uw tuin te transformeren met prachtig timmerwerk, waaronder vlonders, overkappingen, pergola’s en schuttingen.

Vlonder

Een vlonder is een geweldige toevoeging aan uw tuin, waardoor u een stijlvolle en functionele ruimte creëert om van uw tuin te genieten. Of u nu een verhoogd terras wilt, een ontspanningsruimte aan het water of een rustige plek in de tuin, wij kunnen een vlonder op maat ontwerpen en bouwen. Met kwalitatief hoogwaardige materialen en ons team van ervaren vakmannen zorgen we voor een duurzame & prachtige vlonder waar u jarenlang van kunt genieten.

Overkapping

Wilt u het hele jaar door van uw tuin genieten, ongeacht het weer? Dan is een overkapping de perfecte oplossing. Bij Van Engelen Tuinprojecten ontwerpen en bouwen we overkappingen op maat die passen bij uw wensen en de stijl van uw tuin. Of u nu op zoek bent naar een gezellige buitenlounge, een beschutte eethoek of een ruimte om uw buitenkeuken te plaatsen, wij zorgen voor een functionele en aantrekkelijke overkapping die naadloos bij uw tuin past. Ook hierin zijn de mogelijkheden onbeperkt, denk hierbij aan extra afwerkingen als een schuifwand, elektriciteit, of wilt u er nog een schuurtje bij? etc.

Schutting

Privacy en afscheiding zijn belangrijke aspecten van een tuin. Met onze op maat gemaakte schuttingen kunt u uw tuin afschermen met stijl en functionaliteit. Of u nu kiest voor hout, composiet of een andere materiaalsoort, wij zorgen voor een duurzame en aantrekkelijke schutting die privacy biedt en tegelijkertijd een prachtige aanvulling is uw tuin. In overleg met u kiezen we samen de meest geschikte materialen die passen bij uw wensen & ideeën. Onze schuttingen worden met zorg geplaatst, waarbij we rekening houden met stabiliteit, weerbestendigheid en een hoogwaardige afwerking.

Pergola

Van Engelen Tuinprojecten biedt ook prachtige op maat gemaakte pergola’s aan om uw tuin een uniek en charmant karakter te geven. Een pergola is niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw buitenruimte, maar het biedt ook functionele voordelen. Het creëert een schaduwrijke plek waar u kunt ontspannen, dineren of bijvoorbeeld uw favoriete klimplanten kunt laten groeien.

Timmerwerk nodig?

Indien uw gewenste timmerwerk er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op.