Tuinaanleg Tilburg

Ons team van ervaren hoveniers in omgeving Tilburg realiseert uw droomtuin! Of het nu gaat om een kleine stadstuin, een luxueuze achtertuin of een landelijke tuin, wij zorgen ervoor dat uw droomtuin realiteit wordt.

Bij de aanleg van uw tuin denken wij graag met u mee. In het geval dat u al een tuinontwerp heeft laten maken kunnen wij dit plan omzetten in realiteit. Wanneer u het ontwerp aan ons zou overhandigen kunnen wij hiervoor een geschikte prijsopgave maken.

Om onze hoogwaardige kwaliteit te kunnen waarborgen maken wij gebruik van geavanceerde machines & materialen. Ons doel is niet alleen om een prachtige tuin te creëren, maar ook om ervoor te zorgen dat uw tuin langdurig genot biedt.

Tuinaanleg, onze werkwijze:

Om uw tuinaanleg fijnloos uit te voeren hanteren wij een vaste werkwijze voor de realisatie hiervan. Dit kunt u verwachten van ons:

01.

Kennismaking

Allereerst starten we met een kennismakingsgesprek. Hierin luisteren we naar uw ideeën, wensen en verwachtingen voor uw nieuwe tuin. Wij zullen u goed uitvragen zodat we een helder beeld hebben van wat  precies uw wensen zijn. Daarnaast lopen we samen ook even door de tuin heen om zo inspiratie op te doen en te kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Hierbij geven wij gepast advies en denken wij graag met u mee.

02.

Offerte

Nadat alle wensen duidelijk op papier zijn gezet zal er een gedetailleerde offerte worden opgesteld. Hierin zullen alle kosten & werkzaamheden worden toegelicht zodat u een helder beeld heeft van wat de tuinaanleg zal inhouden.

03.

Uitvoering

Zodra u akkoord gaat met de offerte, gaan we over tot de uitvoering van de tuinaanleg. Tijdens de offerte zal er al een inschatting worden gegeven van wanneer de werkzaamheden van start zouden kunnen gaan. De materialen zullen tijdig besteld worden zodat alles volgens planning zal verlopen. Ons ervaren team van hoveniers gaat aan de slag en zorgt voor een professionele en vakkundige uitvoering van alle werkzaamheden.

04.

Oplevering

Na afronding van de tuinaanleg is het tijd voor de oplevering. We nemen samen met u een laatste inspectie van de tuin door om ervoor te zorgen dat alles naar wens is. We geven u tevens advies over het onderhoud uw nieuwe tuin, zodat u er optimaal van kunt genieten.

Tuin laten aanleggen door van Engelen Tuinprojecten

Van Engelen Tuinprojecten hecht veel waarde aan klanttevredenheid en transparantie. Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om tuinen aan te leggen die uw verwachtingen overtreffen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw tuinaanleg in omgeving Tilburg, wacht dan niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.