Over Ons

Wij vinden het belangrijk dat uw huis en uw tuin samen een geheel worden en dat u zich als klant uitgenodigd voelt op elke plek in uw tuin. Sfeer in de tuin brengt de ultieme beleving, samen gaan we op zoek naar deze sfeer die een onvergetelijk WOW-gevoel creëert. Door renovatie’s klein of groot, een compleet nieuwe tuin of enkel een kleine aanpassing te verrichten. Dat is de kracht van Van Engelen Tuinprojecten.

Onze specialiteit ligt in het realiseren van complete tuinaanlegprojecten van A tot Z. Als full-service hoveniersbedrijf nemen we alle zorgen uit handen en begeleiden we u door het gehele proces. Van het eerste idee tot de laatst gelegde steen, we staan klaar om uw droomtuin werkelijkheid te maken.

Onze ervaren vakmannen combineren technische kennis met creativiteit en oog voor detail. We luisteren aandachtig naar uw wensen en vertalen deze naar een unieke tuin dat volledig is afgestemd op uw stijl.

We zijn er trots op dat we al vele tevreden klanten hebben mogen voorzien met het realiseren van hun droomtuin(en). Onze klantgerichte aanpak, betrouwbaarheid en aandacht voor detail is iets wat wij vaak terug horen vanuit onze klanten. Als u nu op zoek bent naar een nieuw tuinontwerp, professionele tuinaanleg, vakkundig tuinonderhoud, bestrating, overkapping etc. Dan bent u bij Van Engelen Tuinprojecten aan het juiste adres.